Våra tjänster

För att få full kontroll över kvalitet och pris kan vi utföra alla moment som omfattar en entreprenad. Allt som innefattar: projektering,
ritningsuppbyggnad, apparatskåpsbyggnation, installation, programmering, igångkörning och dokumentation.

Konstruktion

I regel behöver en styr- och regleranläggning något slags elkonstruktion. För en liten anläggning tillhandahålles enklare skisser och dokument. En stor anläggning kräver att man tar fram underlag för protokoll och instruktioner, anslutning av samtlig apparatur samt för att bygga automatikskåp. Ritningsunderlagen tas fram i…….

 

 

Programmering

Utvecklingen brukar gå snabbt inom IT-området och särdeles vad gäller intelligenta styr- och reglersystem, vare sig de är små eller stora.  Från separata regleringsanordningar till elektroniska styrsystem för fastighetsautomation, vanligen kallade datorundercentraler (”ducar”) och datorhuvudcentraler (”dhc:er”). Från datorhuvucentralen kan operatören sköta hela anläggningen. Med en industrianpassad webbserver som nav i styrsystemet görs anläggningen enkelt tillgänglig i hela fastigheten och även åtkomlig via internet.

Installation

De avancerade och datoriserade styr- och reglersystem som används idag, kräver gedigen kompetens av utföraren, vid installation och service av anläggningar. En anläggning inkluderar ofta komponenter inom data, elektronik och kraft. Dessutom behöver man vara kunnig och uppdaterad inom VVS, kyla och ventilation och närliggande områden. Vi ser till att vår personal alltid äger nödvändig kompetens och tillägnar sig nödvändig vidareutbildning.

 

 

Service

Vi utför service på avancerade regler- och styrutrustningar inom värme, kyla och ventilation. Vi gör kontroller och felsökningar, byter komponenter och utför injusteringar av system.

Adress

APH Elektriska AB

Skyttbrinksvägen 27
147 39 Tumba

Kontakt

08-778 77 30

info@aphel.se

Ni kan lita på oss

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.