Om oss

APH Elektriska AB grundades 1983 i Huddinge av Asko och Peter Häkälä och har sedan starten arbetat med Fastighetsautomation. För tillfället är vi 9 anställda.

Vi projekterar, konstruerar och installerar system för optimerad styrning av fastighetens värme, kyla och ventilationssystem. Alltifrån rumsstyrningar till datoriserade styr och övervakningssystem för hela fastighetsbestånd.

Våra kunder

APH EL vänder sig till Fastighetsägare, fastighetsförvaltare, kommuner, byggbolag, ventilationsfirmor, rörfirmor och i viss mån bostadsrättsföreningar. Vi tillhandahåller högkvalitativa produkter och optimala lösningar för alla tänkbara behov inom fastighetsautomation.

Vårt åtagande

Vi åtar oss och utför hela processen, från projektering och konstruktion, till programmering, installation och implementering. Vi utför även heltäckande installationer av styr-, regler- och övervakningsanläggningar samt entreprenader med rumsreglering.

Energieffektivisering

Vi åtar oss även att se över och optimera er energianvändning. För fastighetsägaren innebär det ökad lönsamhet och långsiktigt bättre kapitalavkastning. I sin tur bidrar detta till en bättre miljö och långsiktigt hållbar resursanvändning.

Adress

APH Elektriska AB

Skyttbrinksvägen 27
147 39 Tumba

Kontakt

08-778 77 30

info@aphel.se

Ni kan lita på oss

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.