Leverantörer

Våra leverantörer

 

Larmia Control AB

Utvecklar, tillverkar och marknadsför användarvänliga datoriserade styr-, regler-, och övervakningssystem för fastighetsautomation.

 

Produal Sverige AB

Levererar produkter inom fastighetsautomation, styr och regler, VVS med mera, givare, termostater, transmittrar, regulatorer, rumsregulatorer och ventilmotorer för att nämna något.

 

Belimo AB

Levererar alla typer av spjällmotorer, ventilmotorer och sätesventiler med mera.

Larmias system

Vi arbetar mest med Larmias kraftfulla överordnade system för att kunden ska få full överblick över fastigheterna. Möjlighet finns att integrera de flesta andra system med hjälp av många olika kommunikationsgränssnitt.Detta ger goda möjligheter till energioptimering av fastigheterna.

Alternativen är många. Man kan ha en server i ett internt nät som övervakar samtliga DUC’ar i ett fastighetsbestånd oavsett antal eller plats, med klientdatorer i varje fastighet som har full åtkomst till servern. Man kan ha en lokal DHC-dator som styr DUC’arna i en fastighet eller flera närliggande.
Ett annat alternativ är att ha en eller flera DUC’ar med webbgränssnitt som man har åtkomst till från vilken dator som helst med internetanslutning.

Adress

APH Elektriska AB

Skyttbrinksvägen 27
147 39 Tumba

Kontakt

08-778 77 30

info@aphel.se

Ni kan lita på oss

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.